Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Un ghid pentru vapori în timpul călătoriei

Posted on February 19, 2020

Un ghid pentru a vapora în timp ce călătoriți

Vapingul poate fi o activitate socială de sine stătătoare pentru multe persoane. Dar atunci când plecați în călătorie, este posibil să nu știți unde și cum să faceți naveta. Există reguli diferite în diferite zone, în special atunci când parcurgi aeroporturi și anumite rute bine călătorite. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știți dacă doriți să vă luați kitul de vaping pe drum.

Carry-On Numai în întreaga lume

Pentru siguranța la foc, e-cigurile și alte dispozitive de vaping trebuie să fie pornite. Asigurați-vă că verificați cu fiecare companie aeriană individuală dacă dispozitivul este sau nu permis pe zborurile lor. Va trebui să verificați dacă lichidul dvs. îndeplinește și dimensiunile de transport și ambalajul.

Unele companii aeriene cer ca bateriile cu ioni de litiu să fie scoase înainte de zbor. Asigurați-vă că verificați.

Fumul în zonele desemnate

În Marea Britanie, de exemplu, nu puteți naviga în aeroport. Există o zonă de fumat desemnată în afara aeroportului, așa că asigurați-vă că vă luați timp pentru a fuma bine înaintea plăcilor de zbor.

Există unele țări care scoate în afara legii. De obicei, trebuie să vă predați trusa doar dacă destinația finală nu permite vaporarea. Asigurați-vă că consultați biroul de informații și online, dacă nu sunteți sigur de dreptul internațional.

Setarea alarmelor

Asigurați-vă că vă mențineți e-cigul în timpul zborurilor. Nu intrați în baie să strecurați o pufă, deoarece alarmele sunt extrem de sensibile. Dacă porniți alarmele, veți fi jenat și veți avea o amendă de dimensiuni bune de plătit.

La fel, hotelurile sunt variate în politica lor de vapare. Asigurați-vă că verificați cu informații despre dacă vaparea este permisă, deoarece, dacă nu, alarmele vor fi setate la ultra-sensibile. Nimeni nu vrea să declanșeze alarme de incendiu la hotel în vacanță!

Tratează-ți kitul cu vapori cu grijă

Câteva linii directoare de călătorie pentru kituri:

 • Asigurați-vă că cumpărați cel mai bun lichid pe care îl puteți înainte de călătorie. Nu toate zonele au lichid de înaltă calitate.
 • Goliți claromiserul înainte de a zbura pentru a reduce scurgerile din cauza presiunii în cabină.
 • Nu lăsați lichidul la soare.
 • Deconectați bateriile de la kit pentru a nu activa nimic accidental în timpul zborului.
 • Fiți conștienți că există opinii diferite despre fumat în întreaga lume. Simte-te bine!

Cumpărați truse de vapori de calitate de la Vapestreams

Dacă sunteți pe piață pentru un an kit de vaping, Vapestreams oferă mai multe opțiuni excelente pentru a vă începe. Oferim opțiuni clienților din întreaga lume din sediul nostru din Marea Britanie. Avem CBD, kituri complete, reumpleuri și toate accesoriile pe care le-ați putea dori. Explorați kiturile noastre vaping aici.

Check out nostru Trustpilot

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
 • KIT DE VAPE


 • TANCURI DE VAPE


 • COLELE DE VAPE


 • ACCESORII DE VAPE
 • KIT DE VAPE POD


 • PODURI VAPE PREUMPLATE


 • PODURI DE VAPA RICOLABILE


 • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.