Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Termeni si conditii

TREBUIE SĂ FĂM PĂSTREA DE PĂTRE 18 LA ACHIZIONA MĂRFURI DIN SITE-UL NOASTRE. RESERVEZEM DREPTUL DE A SOLICITA EVIDENȚA VÂRSII ÎNAINTE DE A ÎNDEPLINI COMANDA.

ACESTI TERMENI

 • Aceștia sunt termenii și condițiile în care Vapestreams vă furnizează limită electronică și produse conexe.
 • Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a ne trimite comanda. Acești termeni descriu cine suntem, cum vă vom oferi produse, cum puteți schimba sau încheia acordul dintre noi, ce pași trebuie să faceți dacă există o problemă și alte informații importante referitoare la companie și la practicile sale comerciale.

CUM SA NE CONTACTATI

 • Cum puteți lua legătura cu noi: puteți lua legătura prin e-mail la enquiries@vapestreams.co.uk.
 • Contactarea clienților noștri: Dacă trebuie să vă contactăm, vă vom telefona sau vă vom scrie la adresa de e-mail sau la adresa poștală pe care ați furnizat-o atunci când ați comandat de la Vapestreams Ltd.

COMANDA

 • Odată ce am acceptat comanda dvs., acest lucru va fi confirmat printr-un e-mail de la Vapestreams
 • Dacă, din orice motiv, nu putem accepta comanda dvs., Vapestreams vă va informa despre acest lucru prin e-mail și nu veți fi taxat pentru produs. Această neacceptare ar putea fi cauzată de: produsul fiind epuizat; o eroare în prețul sau descrierea produsului; probleme de siguranță a produselor sau pentru că avem motive să credem că aveți sub 18 ani sau nu un rezident în Marea Britanie.
 • Odată ce am acceptat comanda dvs., vi se va atribui un număr de comandă. Ori de câte ori ne contactați cu privire la comanda dvs., aceasta va rapidiza problemele dacă aveți numărul dvs. de comandă la îndemână.
 • Vapestreams este interzis să vândă anumite produse de țigară electronică consumatorilor rezidenți în țările UE, în conformitate cu anumite dispoziții din Directiva privind produsele pentru tutun. Vapestreams poate vinde toate gamele de produse consumatorilor rezidenți în Marea Britanie și în alte țări din afara UE. Dacă produsul pe care doriți să îl cumpărați se încadrează în una dintre aceste restricții, veți fi anunțat în timpul procesului de check-out.
 • Dacă aveți reședința în afara Regatului Unit, atunci este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că produsele pe care le comandați de la noi respectă legile locale aplicabile în țara dvs. și că vă asumați responsabilitatea importului acestor mărfuri în țara dvs. Vapestreams nu își asumă nicio responsabilitate pentru produsele împiedicate de intrarea în vamă sau nu respectă reglementările legislative aplicabile țării tale.
 • Vapestreams este împiedicat prin lege să vândă e-țigări electronice sau produse conexe către oricine sub 18 ani și își rezervă dreptul de a solicita dovada vârstei înainte de a îndeplini comenzile.

PRODUSELE NOASTRE

 • Imaginile produsului de pe site-ul nostru au caracter ilustrativ și în timp ce Vapestreams a depus toate eforturile pentru a afișa culorile cu exactitate, dispozitivul vizualizatorului poate afișa culorile ușor diferit, ceea ce înseamnă că produsul real poate varia ușor față de imaginile afișate pe site.
 • Ambalajul produsului poate varia de la cele afișate în imaginile de pe site-ul web. Deoarece ambalajul nu se potrivește cu imaginea afișată pe site-ul Vapestreams nu este un motiv valid pentru returnarea unui produs.
 • Vapestreams vă recomandă să citiți instrucțiunile pentru produsul dvs. înainte de a începe să îl utilizați, deoarece, cu toate produsele pentru țigarete, există unele riscuri de siguranță asociate cu utilizarea lor.

DREPTURILE voastre de a face schimbări

 • Dacă doriți să faceți modificări la produsul comandat, vă rugăm să ne informați și vă vom informa dacă este posibilă modificarea. Dacă este posibil, vă vom informa cu privire la orice modificare a prețului produsului, la momentul livrării sau la orice altceva care se poate modifica din cauza solicitării dvs. Vă vom solicita apoi să confirmați dacă doriți să mergeți mai departe cu comanda modificată. Dacă nu reușim să facem modificarea sau rezultatele efectuării modificării sunt inacceptabile pentru dvs., poate doriți să anulați comanda

DREPTURILE NOASTRE DE A FACE SCHIMBĂRI

 • Vapestreams pot schimba produsul:
  să reflecte modificările cerințelor legale și de reglementare.
 • pentru a face ajustări și îmbunătățiri tehnice minore.

FURNIZAREA PRODUSELOR

 • Costurile de livrare vor fi afișate clar pe site-ul web.
 • Vapestreams vă va anunța când vă vom oferi produsele în cadrul procesului de comandă și vă vom livra mărfurile cât mai curând posibil. În orice caz, mărfurile vor fi livrate în termen de 30 de zile după ziua în care Vapestreams acceptă comanda dumneavoastră.
 • Dacă furnizarea produsului este întârziată de un eveniment în afara controlului nostru, vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa și a lua măsuri pentru a reduce efectul întârzierii. Cu condiția ca Vapestreams să facă acești pași, nu vom fi responsabili pentru întârzierile cauzate de eveniment. În cazul în care există riscul de întârziere substanțială, ne puteți contacta pentru a încheia comanda și a primi o rambursare pentru produsele pe care le-ați plătit și nu le-au fost livrate.
 • Dacă, după o livrare eșuată către dvs., nu aranjați livrarea sau colectați produsele dintr-un depozit de livrare în termen de 14 zile, produsele ne vor fi returnate. Odată ce Vapestreams primește produsele înapoi, vă vom contacta pentru instrucțiuni suplimentare și vă poate percepe costuri suplimentare de livrare
 • Produsul devine responsabilitatea dvs. din momentul în care livrăm produsul la adresa pe care ne-ați oferit-o, deveniți proprietarul legal al produsului atunci când vă expediem.

YOUR RIGHTS

 • Drepturile dvs. depind de dacă este ceva în neregulă cu produsul pe care l-ați cumpărat, de modul în care am acționat și de data la care decideți să anulați:
 • Dacă ceea ce ați cumpărat este defect sau este descris incorect, este posibil să aveți dreptul legal, să reparați sau să înlocuiți produsul sau să vă restituiți o parte sau totalitatea banilor.
 • Dacă tocmai v-ați răzgândit în legătură cu produsul, este posibil să primiți o rambursare dacă vă aflați în perioada de relaxare. Acest lucru poate fi supus deducerilor și va trebui să plătiți costurile de returnare a oricăror bunuri.
 • Dacă anulați o comandă dintr-un motiv prezentat mai jos, vă vom rambursa integral pentru produsele care nu au fost furnizate.
  Motivele sunt:
  Vapestreams v-a spus despre o eroare în prețul sau descrierea produsului comandat și doriți să anulați comanda;
  există riscul ca furnizarea produselor să fie întârziată în mod semnificativ;
  aveți un drept legal de a încheia contractul din cauza a ceea ce am făcut greșit.
 • Pentru majoritatea produselor cumpărate online, dacă sunteți rezident în Marea Britanie, aveți dreptul legal de a vă răzgândi în termen de 14 zile și de a primi o rambursare.
 • , Nu aveți dreptul să vă răzgândiți în ceea ce privește produsele sigilate igienic, protejate în scop igienic, dacă ați sigilat produsele după ce le-ați primit.
 • Aveți 30 de zile după ziua în care dvs. sau cineva pe care îl nominalizați, primiți mărfurile pentru a vă răzgândi cu privire la comanda dvs., cu excepția cazului în care bunurile dvs. sosesc în mai multe livrări în zile diferite. În acest caz, aveți până la 30 de zile după ziua în care primiți ultima livrare pentru a vă răzgândi în legătură cu comanda dvs.
 • Vom plăti costurile de returnare dacă produsele sunt defecte sau descrise incorect;
  În toate celelalte circumstanțe (inclusiv locul în care vă exercitați dreptul de a vă răzgândi) trebuie să plătiți costurile de returnare.
 • Cum vă vom restitui; Vă vom restitui prețul pe care l-ați plătit pentru produse, inclusiv costurile de livrare, prin metoda pe care ați utilizat-o pentru a plăti. Cu toate acestea, putem face deduceri din preț, așa cum este descris mai jos.
 • Dacă vă exercitați dreptul de a vă răzgândi:
  (a) Putem reduce restituirea prețului dvs. (exclusiv costurile de livrare) pentru a reflecta orice reducere a valorii mărfurilor, dacă acest lucru a fost cauzat de manipularea acestora într-un mod care nu ar fi permis într-un magazin. Dacă vă restituim prețul plătit înainte de a putea inspecta mărfurile și ulterior descoperim că le-ați gestionat într-un mod inacceptabil, trebuie să ne plătiți o sumă adecvată.
  (b) Restituirea maximă a costurilor de livrare va fi costurile de livrare prin metoda de livrare cea mai puțin costisitoare pe care o oferim. De exemplu, dacă oferim livrarea unui produs în 1-3 zile cu un cost, dar alegeți să livrați produsul în termen de 24 de ore la un cost mai mare, atunci vă vom rambursa doar ceea ce ați fi plătit pentru opțiunea de livrare mai ieftină.
 • Vapestreams vă va face orice rambursare datorată cât mai curând posibil; dacă vă răzgândiți cu privire la comanda dvs., rambursarea dvs. va fi efectuată în termen de 14 zile de la data la care primim produsul înapoi de la dvs. Produsele trebuie returnate către Vapestreams Ltd, Unitatea 381E, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ, vă rugăm să vă asigurați că atașați datele de contact și numărul comenzii în pachet.

PRODUSE PRODUSE

 • Dacă aveți întrebări sau reclamații cu privire la produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la enquiries@vapestreams.co.uk sau telefonic 01670 330130, alternativVă puteți scrie la Vapestreams Ltd, Unitatea 381E, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ.
 • Dacă doriți să vă exercitați drepturile legale de a respinge produsele, trebuie să le trimiteți înapoi la noi. Vom plăti costurile de expediere. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați serviciile clienți pe adresa de e-mail enquiries@vapestreams.co.uk.

DACĂ MARFURILE SUNT DEFECTE

 • În cazuri foarte rare, bunurile cumpărate pot fi defecte din cauza unei defecțiuni neprevăzute sau necunoscute de fabricație. Ne propunem să rezolvăm problemele de acest tip rapid și corect, acest lucru putând fi făcut contactându-ne la enquiries@vapestreams.co.uk sau la telefon 01670 330130, alternativvă puteți scrie la Vapestreams Ltd, Unitatea 381E, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ

PRET ȘI PLATĂ

 • Prețul produsului (care include TVA) va fi prețul indicat pe pagina de comandă atunci când ați plasat comanda. Avem toate grijile rezonabile pentru a ne asigura că prețul produsului recomandat este corect.
 • Dacă rata TVA se modifică între data comenzii și data furnizării produsului, vom ajusta rata TVA pe care o plătiți, cu excepția cazului în care ați plătit deja produsul în întregime înainte de modificarea ratei TVA.
 • Există posibilitatea ca, în ciuda eforturilor noastre, unele dintre produsele pe care le comercializăm să aibă un preț incorect. Vapestreams verifică în mod normal prețurile înainte de a accepta comanda dvs., astfel încât, în cazul în care prețul corect al produsului la data comenzii dvs. este mai mic decât prețul declarat la data comenzii dvs., vom percepe suma mai mică. Dacă prețul corect al produsului la data comenzii dvs. este mai mare decât prețul indicat pentru dvs., vă vom contacta pentru instrucțiuni înainte de a accepta comanda dvs.
 • Acceptăm plata cu card de credit (VISA, MasterCard, American Express și Diners Club) sau card de debit (VISA și MasterCard). Plata trebuie efectuată pentru produs înainte de a putea fi expediat.

Pierderi sau daune

 • Nu excludem sau limităm în niciun fel răspunderea noastră față de dvs. în cazul în care ar fi ilegal să o facem. Aceasta include răspunderea pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră sau de neglijența angajaților, agenților sau subcontractanților noștri; pentru fraudă sau reprezentare frauduloasă sau pentru încălcarea drepturilor dvs. legale în legătură cu produsele vândute.
 • Vapestreams nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderile de afaceri. Furnizăm produsele pentru uz intern și privat. Dacă utilizați produsele pentru orice scop comercial, de afaceri sau re-vânzare, nu vom avea nicio răspundere pentru dvs. pentru pierderea profitului, pierderea afacerii, întreruperea afacerii sau pierderea oportunității de afaceri.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

 • Vom folosi informațiile personale pe care ni le furnizați:
  (a) să vă furnizeze produsele;
  (b) să vă proceseze plata pentru produse; și
  (c) dacă ați acceptat acest lucru în timpul procesului de comandă, să vă oferim informații despre produse similare pe care le oferim. Puteți să nu mai primiți acest lucru în orice moment, trimițându-ne un e-mail la enquiries@vapestreams.co.uk, alternativvă puteți scrie la Vapestreams Ltd, Unitatea 381E, Jedburgh Court, Team Valley, Gateshead, NE11 0BQ
 • Vom oferi informațiile dvs. personale terților doar în cazul în care legea impune, fie ne permite acest lucru.

 

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
 • KIT DE VAPE


 • TANCURI DE VAPE


 • COLELE DE VAPE


 • ACCESORII DE VAPE
 • KIT DE VAPE POD


 • PODURI VAPE PREUMPLATE


 • PODURI DE VAPA RICOLABILE


 • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.