Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Stoptober 2020 Renunță la fumat Începe Vaping

Postat on octombrie 6, 2020

Stoptober 2020 Renunță la fumat Începe Vaping eliquid

Stoptober 2020 Renunță la fumat Începe Vaping

Dacă sunteți în căutarea unui motiv pentru a renunța sau pentru a trece la eliminarea eliquidelor, anul acesta, cu focarul său fără precedent Covid-19, a fost, fără îndoială, semnul pe care l-ați așteptat și ne-a reamintit tuturor cât de important este să păstrați noi înșine sănătoși și în formă.

În luna octombrie a acestui an, fumătorii din Anglia sunt încurajați să-și pună plămânii pe primul loc, să-și întărească sistemul imunitar și să ușureze respirația înainte de sezonul gripal următor, participând la Stoptober 2020.

Public Health England și-a actualizat recent descoperiri despre vaping, dar unele dintre constatările cheie pe care le-au afirmat au fost că:

 • Vapers a spus că interzicerea eliquidelor aromate îi va împiedica să folosească produse vaping pentru a-i ajuta să renunțe sau să reducă fumatul. De asemenea, ar putea împinge vizitatorii actuali către produse ilicite.
 • Similar cu anii precedenți, datele din serviciile de oprire a fumatului din Anglia sugerează că, atunci când un produs vaping este utilizat într-o încercare de renunțare, fie singur, fie cu medicamente autorizate, ratele de succes sunt comparabile cu, dacă nu chiar mai mari decât medicamentele autorizate.

Public Health England recunoaște însăși că persoanele care încearcă să renunțe definitiv la fumat consideră că este mai ușor să facă acest lucru cu vaping-ul decât să fie curcan rece sau folosind o formă de terapie de înlocuire a nicotinei.

Chiar și Colegiul Regal al medicilor a recunoscut impactul pe care îl au țigările electronice și vaparea asupra persoanelor care doresc să renunțe la fumat sau să reducă consumul de nicotină.

Așadar, chiar profesioniștii din domeniul medical au spus că există beneficii în vapare eliquide peste fumatul de țigări.

Stoptober 2020 Renunță la fumat - Începe Vaping

După cum vă puteți aștepta de la noi la Vapesteams suntem mari susținători ai vapingului și beneficiile pe care fumătorii le pot obține din trecerea la vaping de la fumat și nu a fost niciodată mai ușor să începeți să faceți această schimbare pentru dvs., participând la Stoptober 2020.

E-țigările și eliquidele nu ard tutun tot ce face este să încălzească lichidul din interior și să nu producă gudron sau monoxid de carbon. Acestea sunt două dintre cele mai dăunătoare elementîn fum de tutun.

Lichidul conține de obicei nicotină, propilen glicol și / sau glicerină vegetală și orice aromă alegeți să aveți.

 

Stoptober 2020 Renunță la fumat Începe Vaping eliquid

Beneficii financiare pentru trecerea la Vaping:

Costul vaporizării funcționează ca o valoare bună atunci când îl puneți lângă costul cumpărării țigărilor.

Prețul mediu al unui pachet de 20 de țigări este de 12.73 GBP, iar dacă fumezi 20 de zile pe zi în fiecare zi timp de 365 de zile, acesta va fi de 4646.45 GBP, ceea ce este un preț enorm acum îl poți vedea și asta este doar pentru țigările atenție la odorizantele de aer și toate spălările suplimentare pe care le veți face pentru a îndepărta mirosul hainelor, lucruri de genul acesta se adună!

Prețul vaporizării este mult mai mic atunci când îl privești:

Acesta este un kit de pornire decent de la Uwell Whirl - în mod normal 23.99 lire sterline, dar în prezent la vânzare cu 9.99 lire sterline, diferite mărci pot veni cu prețuri diferite, dar kiturile de pornire bune se încadrează în general în jurul acestui preț și, în plus, puteți încărca acest lucru prin USB, ceea ce înseamnă că nu costă baterie!

Acum aveți nevoie de lichide - sticla de 50 ml vă va dura în general aproximativ o săptămână și, în medie, costă aproximativ 7.99 GBP, deci dacă înmulțim asta cu 52 de săptămâni, asta funcționează la aproximativ 415 lire sterline și dacă sunteți după o lovitură de nicotină pentru fiecare sticla le oferim pentru 99p, astfel încât să o aducă până la 467.48 GBP pentru aprovizionarea cu anul întreg.

Apoi, ai avea nevoie de colacele tale. În mod normal, am spune că schimbați bobinele la fiecare două săptămâni dacă utilizați aceeași aromă și rezistență eliquidă - pentru kitul de start de mai sus vă recomandăm aceste bobine de la Uwell Whirl, vin într-un pachet de 4, așa că o cutie la fiecare două luni, la prețul actual de 6.99 GBP, va fi de 41.94 GBP pe an pentru înlocuirea bobinelor.

Deci, timpul pentru marele total:

 • 9.99 GBP pentru setul de start
 • 467.48 GBP pentru eliquidele dvs. pe an
 • 41.94 GBP pe an pentru bobinele de schimb

Acest lucru se calculează la 519.41 GBP pe an pentru vapare folosind exemplele noastre de mai sus. În funcție de alegerile dvs., acest lucru ar putea crește sau scădea, dar nu cu mult, deci există și un avantaj financiar pentru vapare!

 

Să lucrăm împreună și să facem din acest Stoptober 2020 cel în care faci pasul, încetează fumatul și treci la Vaping!

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
 • KIT DE VAPE


 • TANCURI DE VAPE


 • COLELE DE VAPE


 • ACCESORII DE VAPE
 • KIT DE VAPE POD


 • PODURI VAPE PREUMPLATE


 • PODURI DE VAPA RICOLABILE


 • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.