Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Short Fill e-lichide

Vapestreams sunt încântați să ofere clienților lor o gamă completă Short Fill o gamă de lichide vapoare care satisfac toate gusturile. Fie căutați arome de desert, mentoli, amestecuri de bomboane dulciuri sau amestecuri de tutun, aici la Vapestreams le avem pe toate !!

Shortfill eliquidele sunt vândute în sticle mai mari, care sunt umplute la o capacitate de 80% de către producătorii participanți, pentru a permite suficient spațiu în sticlă pentru ca vaporizatorii să adauge unul sau x2 ejuice împușcare care conține nicotină. Prin utilizarea unor calcule simple, puterea nicotinică a eliquidului poate fi controlată de vaper. Crearea puterii dorite de nicotină nu a fost niciodată mai ușoară!

Prin adăugarea a 10 ml de 18 mg de nicotină împușcată la fiecare 50 ml de lichid de umplere scurtă și apoi agitarea bine a amestecului, se va produce un amestec de 60 ml de lichid care conține 0.3% sau 3 mg de nicotină. Vapestreams oferă, de asemenea, o gamă de 18 mg de nicotină-infuseFaceți fotografii eliquide într-o varietate de puncte forte VG pentru a obține o potrivire perfectă pentru mixul dvs. eliquid.

Află mai multe
Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.