Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Moreish pouffe Vapesta 50 / 50

Moreish pouffe Vapesta 50 / 50

Moreish pouffe Vapesta 50/50 Eliquid este o gamă de amestecuri de arome dezvoltate pentru a fi utilizate cu MTL (Mouth To Lung Devices) cu scopul de a aduce o producție uriașă de aromă și o cantitate mai mică de vapori.

Dacă vă place o aromă răcoritoare, cu un indiciu de dulceață și sunteți un fan al băuturii energizante din eliquidul dvs. și doriți gust din abundență, atunci acesta ar putea fi doar juice pentru tine și Vapestreams suntem încântați să le oferim clienților noștri.

Dacă ești după clasic Doctar apoi ai unul uimitor care te așteaptă, poate Speedster este mai mult stilul tau? Nu poți învinge clasici precum Original or punchy deşi.

Moreish pouffe Vapesta Gama 50/50 este un brand fantastic care oferă echilibrul perfect între lovitură în gât și aromă. Cu un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% PG mixt (propilen glicol) și arome alimentare de înaltă calitate. Un amestec perfect pentru ambele lumi, creat pentru a funcționa în ambele kituri de pornire cu putere redusă, oferind experiențe de gură strânsă la plămâni (MTL) și dispozitive sub-ohm pentru cei dintre voi care urmăresc nori mari și aromă!
Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.