Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Rezervoarele Vape

Rezervoare Vape și Clearomizers

Vapestreams suntem încântați să putem stoca o gamă largă de hardware Vape și Clearomizer pentru clienții noștri.

Rezervoare și Clearomizatoare pentru atomizoare sunt atașamente de cartuș e-lichid reîncărcabile pentru stiloul dvs. vape sau Vape mod. Aceste rezervoare de atomizare sunt proiectate pentru a fi utilizate pentru vaporizarea e-lichidelor șijuice numai. Aceste rezervoare simple de atomizare sunt compatibile cu majoritatea modurilor de vapori, atât pentru vapare gură-plămân, cât și pentru plămâni directe. Un rezervor sub-ohm este o categorie de atomizoare de vapori. Termenul „sub-ohm” se traduce prin mai puțin de un ohm. Pe scurt, rezervoarele sub ohm sunt atomizoare cu niveluri de rezistență de 0.1 - 1 ohm.

Dacă sunteți în căutarea unei cantități mari de nori, cu multă aromă și un flux de aer crescut, atunci doriți un set sub-ohm.

Este demn de remarcat însă faptul că majoritatea dispozitivelor pot fi compatibile cu alte mărci. Merită să faceți câteva cercetări pentru a vă asigura că primiți piesa potrivită pentru ceea ce aveți nevoie.
Un nivel de rezistență mai scăzut duce la creșterea producției de vapori care este în conformitate cu nevoile și interesele vapersurilor de astăzi. Rezervoarele sub-ohm diferă de atomizoarele reconstruibile, deoarece folosesc bobine preinstalate. Vapersul are adesea atât colecții cât și atomizoare reconstituibile în colecția lor. Aici, la Vapestreasms, recomandăm cu fermitate asocierea rezervoarelor cu mod-uri de tensiune variabilă, deoarece bobinele preinstalate necesită o anumită ieșire de putere. Dacă adăugați un rezervor în colecția dvs. vă interesează, consultați colecția noastră de tancuri sub ohm.

Rezervoarele RDA / RTA / RBA sunt atomizoare care folosesc bobine de atomizare DIY reconstruibile. Acestea sunt destinate exclusiv navigatorilor avansați. Un RDA este un atomizator de picurare reconstruibil care utilizează bobine personalizate care sunt folosite pentru a arde vape juice în vapori. Atomizatoarele RBA sunt atomizoare reconstruibile cu rezervoare pentru a ține e-lichidul. Un RTA este un atomizor de tancuri reconstruibil. Toate atomizoarele reconstruibile sunt configurate manual cu bobine de sârmă și sunt recomandate numai utilizatorilor experimentați.Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.