Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Yeti Ice Poles Poduri Vape de unica folosinta

Yeti Ice Poles Poduri Vape de unica folosinta

Yeti Ice Poles Vape Pod de unică folosință

Aruncați o privire la noii stâlpi de gheață Yeti care au ajuns într-o furtună de zăpadă la Vapestreams, păstăile de unică folosință devin cu siguranță din ce în ce mai populare, așa că vă aducem stâlpii de gheață Yeti într-un delicios puf bar care nu necesită reumplere, nu schimbă bobina și nu reîncărcare, atât de ușoară!

Yeti Ice Poles vine într-un 20 da, ați citit corect 20 de arome fantastice de gheață și este garantat să vă satisfacă papilele gustative, alegeți între coacăze negre, cireșe, piersici de afine sau zmeură albastră și multe altele și vin în diferite puncte de 5, 10 și 20 mg într-un vapor de unică folosință convenabil!

Comoditatea acestor pufuri Yeti nu poate fi bătută, doar deschideți-vă, scoateți capacul și atrageți bine noua vape puff bar, este atât de simplă!

Yeti Ice Stalpi sunt un brand fantastic care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% PG mixt (propilen glicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină sărată. Un dispozitiv perfect pentru vaporizarea MTL (Mouth To Lung) din mers!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, păstăi de unică folosință, dispozitive pentru pod și produse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
diagrama semnelor de avertizareReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.