Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Tasty Fruity Bara Zoom Pods Vape de unică folosință

Tasty Fruity Bara Zoom Pods Vape de unică folosință

Tasty Fruity Bara Zoom Pods Vape de unică folosință

Acum, Tasty Fruity Marca nu are nevoie de prezentare, deoarece este unul dintre cele mai bine vândute și lideri nume de lichide de vape din industria vapingului. Pre-umplut cu e-lichid fabricat în Malaezia, amestecurile lor de arome sunt fantastice!

Și acum sunt disponibile în batoane de vaporizare de unică folosință! Ne-a prezentat cu un nume captivant the Tasty Fruity Zoom Bar este o colecție pe care o așteptăm. În plus, linia Zoom Bar oferă 20 de amestecuri delicioase, cum ar fi limonadă de fructe de pădure, ananas, piersici, mango, gheață Energy, Blue Razz și multe altele.

Tasty Fruity Zoom Bar Disposable Vape Pods este o marcă fantastică care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% amestecat PG (propilenglicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină cu sare. Un dispozitiv perfect de unică folosință pentru vaping MTL ( Mouth To Lung ) din mers!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, Vape de unică folosință, dispozitive cu capsule și bare de unică folosință, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
Tasty Fruity Diagrama semnelor de avertizare pentru vapoare de unică folosință Zoom BarReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.