Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Smok VVOW Capsule de unică folosință

Smok VVOW Capsule de unică folosință

Smok VVOW Capsule de unică folosință

Smok VVOW este cea mai recentă lansare a produsului de la cel mai mare producător de hardware din întreaga lume. Smok și-a înlocuit produsele de unică folosință MBAR cu noul VVOW proiectat. În plus, barele cu puf sunt prevăzute cu o baterie încorporată de 500 mAh care alimentează până la 500 de pufuri de delicioase, care pot fi găsite în 8 arome perfect echilibrate. Dispozitivul de unică folosință este activat prin extragere și conține 2 ml de sare de nicotină 20 mg e-lichid și o piesa bucală ergonomică care face ca bara de suflare VVOW să fie și mai plăcută.

Colecția de bare de unică folosință Smok conține amestecuri de fructe și mentol, cum ar fi; Mango Ice, Lychee Ice, Blueberry Ice și multe altele gata pentru a vă bucura oriunde vă aflați.

Smok VVOW Disposable Vape Pods este o marcă fantastică care are un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% PG mixt (propilen glicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină sărată. Un dispozitiv perfect pentru vaporizarea MTL (Mouth To Lung) din mers!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, păstăi de unică folosință, dispozitive pentru pod și produse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
diagrama semnelor de avertizareReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.