Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Riot Squad Q Bar Poduri Vape de unică folosință

Riot Squad Q Bar Poduri Vape de unică folosință

Riot Squad Q Bar Poduri Vape de unică folosință

Am așteptat cu nerăbdare sosirea lui Riot Squad QBAR Vape de unică folosință. După succesul impresionant pe care lor short fill Cu siguranță știm că veți iubi barele de unică folosință QBAR la fel de mult, dacă nu chiar mai mult, deoarece nu trebuie să umpleți sau să schimbați nicio bobină.

Riot Squad Colecția de unică folosință QBAR conține 10 amestecuri fabuloase precum Cherry Fizz, Triple Mint, Grape Ice, Sweet Strawberry și multe altele care garantează o vaporizare fină, cu un gust delicios.

Riot Squad Q Bar Disposable Vape Pods este o marcă fantastică care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% amestecat PG (propilenglicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină cu sare. Un dispozitiv perfect de unică folosință pentru vaping MTL ( Mouth To Lung ) în deplasare!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, Vape de unică folosință, dispozitive cu capsule și bare de unică folosință, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
Riot Squad Diagrama semnelor de avertizare vape de unică folosință QBarReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.