Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Geek Bar Vampire Pods Vape de unică folosință

Geek Bar Vampire Pods Vape de unică folosință

Geek Bar Vampire Vape Poduri de unică folosință

Geek Bar Vampire Vape a aterizat la Vapestreams și își propune să-și scufunde dinții în industria e-lichidelor cu un nou dispozitiv vape pod preumplut și de unică folosință, care vă va cuceri papilele gustative cu acest Puff Bar!

Nu este nimic asemănător cu a avea o aromă fantastică de la unul dintre aceste excelente Geek Bar Vampire Vape dispozitive, acestea includ și unele dintre aromele extrem de faimoase și bine cunoscute!

Confortul acestor baruri de tip geek bar nu poate fi bătut, doar deschideți-vă, scoateți capacul și atrageți bine noul dvs. bar de vape, este atât de simplu!

Disponibil într-o varietate de arome fantastice ale unui vapor de unică folosință precum Pinkman Ice, Heisenberg și, desigur, Blood Sukka și multe altele, vă garantăm că le veți iubi pe toate!

Geek Bar Vampire Vape Vape Pods de unică folosință este un brand fantastic care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% PG mixt (propilen glicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină sărată. Un dispozitiv perfect pentru vaporizarea MTL (Mouth To Lung) din mers!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, păstăi de unică folosință, dispozitive pentru pod și produse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
diagrama semnelor de avertizareReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.