Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Geek Bar S600 Poduri Vape de unica folosinta

Geek Bar S600 Poduri Vape de unica folosinta

Geek Bar S600 Poduri Vape de unica folosinta

Un design nou-nouț de la GEEKBAR a sosit, batoanele S600 de unică folosință sunt aici și sunt gata să vă cucerească papilele gustative!

S600 are 10 arome populare delicioase, cum ar fi Sweet Strawberry, Banana Ice, Watermelon Ice, Blueberry Sour Raspberry pe care le cunoaștem cu toții din gama lor originală. Cu această nouă versiune obținem până la 600 de pufuri într-un design pătrat de cristal, ușor, cu o senzație grozavă în mână și păstăi frumos colorate pentru a se potrivi stilului tău.

În plus, S600 oferă o senzație netedă în gură datorită muștiului ergonomic care vă oferă în mod constant 600 de pufături de bunătate alimentate de o baterie de 500 mAh.

Geek Bar S600 Disposable Vape Pods este o marcă fantastică care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% amestecat PG (propilenglicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină cu sare. Un dispozitiv perfect de unică folosință pentru vaping MTL ( Mouth To Lung ) în deplasare!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, Vape de unică folosință, dispozitive cu capsule și bare de unică folosință, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
Diagrama semnelor de avertizare pentru vapoare de unică folosință Geek Bar S600Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.