Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Elf Bar NC600 Poduri Vape de unica folosinta

Elf Bar NC600 Poduri Vape de unica folosinta

Elf Bar NC600 Poduri Vape de unica folosinta

NC600 este cea mai nouă linie lansată de batoane de unică folosință cumpărată de ELF Bar, care a devenit un succes masiv cu gamele lor Elf 600 și Lux Edition.

NC600 este ușor și la îndemână, cu un design mai delicat și un corp mai subțire, dar mai larg, în plus, batoanele sunt activate prin inhalare și ușor de utilizat, venind într-o varietate de 15 culori strălucitoare și arome delicioase cu 3 profiluri principale de arome de iaurt. , băutură energizantă și amestecuri de fructe care îți vor satisface papilele gustative.

Noua colecție de unică folosință Elf Bar NC600 include arome precum Strawberry Iaurt, Blue Razz, Raspberry Energy, Kiwi Energy și multe altele, așteaptă să le descoperi și să le încerci!

Elf Bar NC600 Disposable Vapes este o marcă fantastică care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% amestecat PG (propilenglicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină cu sare. Un dispozitiv perfect pentru vaping MTL ( Mouth To Lung ) din mers!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, păstăi de unică folosință, dispozitive pentru pod și produse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
Diagrama semnelor de avertizare pentru vapoare de unică folosință Elf Bar NC600Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.