Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Pădițe de unică folosință Elf Bar

Pădițe de unică folosință Elf Bar

Pădițe de unică folosință Elf Bar

Barele Elf sunt o completare fantastică pentru familia de unică folosință Vapestreams și caută să revoluționeze lumea de vapare de unică folosință cu noua lor capacitate de 600 puff.

Elf Bar a creat un dispozitiv special conceput, care vine cu o gamă de arome fantastice care au fost special concepute și selectate pentru arome de vape de unică folosință.

Calitatea aromei pe care o puteți obține de la acest vape de unică folosință este chiar acolo, cu unele dintre cele mai bune din jur, colecția lor are ceva pentru toată lumea, dacă aveți un gust pentru o răcoritoare banană atunci îl poți avea, dacă ai nevoie să te ridici și să pleci, dă-i gheață energetică o încercare și Cola aroma este doar fantastică!

Nu este nevoie să vă amestecați cu un bar Elf, doar deschideți și desenați și aveți una dintre cele mai bune experiențe de vapare de unică folosință, absolut perfectă pentru vapare în mișcare.

Elf Bar 600 de unică folosință Vape Pod este o marcă fantastică care prezintă un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% PG mixt (propilen glicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină sărată. Un dispozitiv perfect pentru vaporizarea MTL (Mouth To Lung) din mers!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, păstăi de unică folosință, dispozitive pentru pod și produse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.


Elf Bar CR500 Vape Pods de unică folosință

diagrama semnelor de avertizareReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Eliquid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • DISPOZITIVE DISPOZITIVE POD
  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.