Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Elf Bar 600 Lux Edition

Elf Bar 600 Lux Edition

Elf Bar 600 Lux Edition Capsule de unică folosință

Elf Bars s-au mutat în etapa de lux cu noua lor ediție Lux și cu acestea caută să revoluționeze și mai mult lumea vapingului de unică folosință cu noua lor pod 600 puff.

Elf Bar a creat un dispozitiv special conceput, care vine cu o gamă de arome fantastice pentru ediția lor Lux, care au fost special concepute și selectate pentru arome de vape de unică folosință.

Calitatea minunată a aromei pe care o puteți obține de la acest vaporizator de unică folosință este chiar acolo, cu unele dintre cele mai bune din jur, iar colecția lor exclusivă de lux are ceva pentru toată lumea, dacă aveți un gust pentru o limonadă Blue Razz, atunci o puteți avea, dacă aveți aveți nevoie de o delicioasă cremă, apoi încercați înghețata de căpșuni, iar aroma Cola este fantastică!

Nu este nevoie să vă deranjați cu un Elf Bar Lux Editions, doar deschideți și desenați și aveți una dintre cele mai bune experiențe de vapare de unică folosință, absolut perfectă pentru vapare în mișcare.

Vapă de unică folosință Elf Bar 600 Lux Edition este o marcă cu adevărat minunată care are un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% amestec de PG (propilen glicol) arome alimentare de înaltă calitate și nicotină sărată. Un dispozitiv perfect pentru vaporizarea MTL (Mouth To Lung) din mers!

Vapestreams are o gamă largă de vapori de e-lichide, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuices, capsule de unică folosință, dispozitive pod și produse vape, faceți clic aici pentru a vedea restul gamei noastre de produse.


Elf Bar Poduri Vape de unică folosințăElf Bar CR500 Vape Pods de unică folosință

diagrama semnelor de avertizareReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.