Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Dispozitive de unică folosință

Vapestreams suntem mândri că suntem comercianți cu unele dintre cele mai bune dispozitive de unică folosință de pe piață în acest moment.

Dispozitivele de unică folosință sunt exact cum sună. Sunt dispozitive Pod cu o baterie încorporată și vin în general cu 20 mg de sare de nicotină cu o cantitate variabilă de lichid (între 1.2 și 1.4 ml de eliquid).

Acest lucru funcționează cam la fel ca 20 de țigări. Cel mai important aspect al unui vapor de unică folosință este acela de a putea oferi aceeași calitate a aromei și a puterii de nicotină ca un kit complet de vapori.

Aceste instrumente la îndemână au, în general, tehnologie de extragere automată, deci nu este nevoie să apăsați un buton pentru a începe vaparea, doar inspirați așa cum ați face cu o țigară obișnuită - acestea sunt fantastice pentru a începe trecerea la vaparea e-țigărilor.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții foarte ușoare și convenabile pentru vapare, atunci acestea ar putea fi ceea ce căutați, indiferent dacă doriți un gust tradițional de tutun tradițional sau ceva mai puțin neobișnuit sau exotic, vă avem acoperit pentru toate nevoile tale!


Aroma King de unică folosință Vape PodsCoolplay X15 Vape Pods de unică folosințăDiamond Mist Bar Vape Pods de unică folosințăDr Frost Baruri de unică folosință Vape PodsElf Bar CR500 Vape Pods de unică folosințăPădițe de unică folosință Elf BarFrunk Bar Capsule de unică folosințăPăstăi de unică folosință Geek BarGST Plus Vape Pods de unică folosințăHyppe Plus Bar Vape Pod de unică folosințăHyppe Q Vape Pods de unică folosințăIVG Baruri de unică folosințăKingston KBAR Vape Pods de unică folosințăMoreish Capsule de unică folosință Puff Air BarNasty Juice Remediați sistemul de unică folosințăPod Salt Go Sistem de unică folosințăSmok VVOW Capsule de unică folosință