Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Kituri Vape

Seturi complete de Vaping Starter și Advanced

Faceți doar trecerea la vapare și nu sunteți sigur care kit de vapare este cel mai potrivit pentru dvs.? Aici la Vapestreams, stocăm o gamă fantastică de kituri de pornire de la toate mărcile de top de vapare. Kituri de vaporizare sunt împărțite în două tipuri principale, kitul bateriei integrate și kitul vape cu baterii vaping înlocuibile. Setul de baterii integrat este o alegere populară pentru mulți, deoarece îl puteți conecta rapid și lăsa să se încarce. Cu toate acestea, dacă ai tendința de a se descurca destul de des, atunci pur și simplu introduceți câteva baterii înlocuibile în geantă sau buzunar și plecați.

Fie că sunteți nou în scena vaping-ului sau dacă sunteți un vaper cu experiență în căutarea unui nou dispozitiv, atunci Vapestreams ar putea avea doar unul dintre kiturile Vape pe care le-ați căutat.

În prezent, stocăm următoarele mărci:


fum

Setul bateriei integrate - acesta conține tot ce ai nevoie pentru a porni vapingul, inclusiv un rezervor de atomizare, baterie integrată și încărcător USB. Adăugați e-lichidul dvs. preferat pe care îl puteți cumpăra din gama noastră fantastică. Aceste kituri de pornire vape sunt sisteme de vapori integrală într-o singură cutie. Deși sunt potrivite pentru începători, există kituri vaping integrate care oferă funcții mai avansate, care pot atrage mai multe persoane cu experiență.


Seturi Vape Cu Baterii Înlocuibile

Aceste kituri sunt alimentate de baterii amovibile 18650 sau 20700 (neincluse cu aceste kituri decât dacă se specifică altfel). Aceste kituri oferă mai multă putere și o durată de viață mai lungă a bateriei decât modurile mai mici. Bateriile și încărcătoarele trebuie să fie achiziționate separat. Mod-urile de câmp nu vor funcționa cu anumite rezervoare. Pentru a depăși această problemă din ce în ce mai mare, producătorii și-au încorporat produsele pentru noi vapers oferind o înființare completă, gata de vape. Toate noile vapers ar trebui să verifice colecțiile noastre de kituri de starter care oferă mărci de top din industrie, cum ar fi Kangertech, Seturi de fum cu vapori, Wismec, Eleaf și multe altele. Colecția de kituri de început Vapestreams este actualizată frecvent cu produse noi, așa că marcați această pagină și apelați-vă în curând! Și personalul nostru fantastic de asistență este întotdeauna la îndemână pentru a răspunde la întrebările dvs. despre toate lucrurile.

Așadar, dacă doriți să cumpărați kituri vaping perfecte, fie că este: kituri vape complete, cele mai bune truse de început cu țigara E, cele mai bune kituri starter vape, dacă sunteți la buget, cele mai ieftine kituri starter pentru vape pen sau dacă sunteți în căutarea kiturilor de vaping pentru începători și avansate, Vapestreams este într-adevăr cel mai bun loc de pe piață - doar aruncați o privire la nostru produse uimitoare astăzi!Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.