Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Shoturi de nicotină

Shoturi de nicotină

Nicotină Booster Shot

At Vapestreams, stocăm fotografii de nicotină și săruri de nicotină sau, așa cum unii oameni o numesc o lovitură de nic sau sare de nic, acestea pot fi aromate sau fără aromă și sunt o sticlă mică, de obicei de 10 ml și este nicotină fără aromă, suspendată în Glicerină propilenică (PG), Glicerol vegetal (VG) sau într-un amestec al ambelor. Aceste fotografii vin într-o varietate de puncte forte care pot varia de la 9 mg la 20 mg, dar, în general, dacă produsul vine din interiorul UE, acesta va fi de maximum 18 mg din cauza Regulamentele TPD care au fost introduse.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați una sau mai multe fotografii de 10 ml la alegerea dvs. de aromă e fără nicotinăjuice și dă-i un shake bun, atunci ești bine să mergi și să începi să vapezi. În mod normal, o sticlă de 50 ml de lichid va fi bine cu o sticlă de 10 ml cu nicotină.

Vopseaua dvs. obișnuită de nicotină este cunoscută sub numele de vopsea de nicotină freebase, totuși există și un produs similar, numit sare de nicotină.

Sare de nicotină

Sărurile de nicotină încep cu nicotina obișnuită pe care o veți găsi în frunza de tutun, dar dacă ați încerca să o vaporați în acest moment, veți avea nevoie de o temperatură foarte ridicată pentru a vă oferi aceeași lovitură ca de obicei, dar nu ar fi la fel de rapid absorbit în sistemul tău. Cu toate acestea, dacă adaugă puțin acid benzoic, acesta scade nivelul pH-ului nicotinei și reduce efectul dur al gâtului.

Practic, nicotina tradițională poate fi incomodă pentru gât cu o rezistență ridicată, deci este posibil să trebuiască să vă reduceți puterea nicotinică, sărurile de nicotină vă permit să aveți o concentrație mai mare de nicotină, dar să nu vă iritați gâtul la fel de mult.

Dacă aveți nevoie de o mână pentru a rezolva doar cantitatea de nicotină pe care să o adăugați shortfilled eliquid apoi folosiți calculatorul nostru de nicotină pentru a elimina toate presupunerile. Este foarte ușor de utilizat, doar puneți suma dvs. de ejuice și dimensiunea fotografiei de nicotină pe care ați cumpărat-o și puterea țintă de nicotină pe care o urmăriți și voila, toate calculate pentru dvs.

Stocăm o serie de mărci atât de fotografii de nicotină, cât și de săruri de nicotină.

 • Doar Nic It
 • Fă bine
 • Nic Nic
 • Top Shot
 • zapReferiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
 • KIT DE VAPE


 • TANCURI DE VAPE


 • COLELE DE VAPE


 • ACCESORII DE VAPE
 • KIT DE VAPE POD


 • PODURI VAPE PREUMPLATE


 • PODURI DE VAPA RICOLABILE


 • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.