Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Dr Frost 50ml Shortfills

Dr Frost 50ml Shortfills

Dr Frost 50ml Eliquid Shortfill sticle

Dr FrostGama de lichide originale Vape este acum disponibilă și în 50 ml short fill sticle pentru o dimensiune mai convenabilă, mai ușor de transportat cu tine oriunde te duci! Vape de 50 ml ejuice colecția prezintă aceleași amestecuri uimitoare pe care le găsim în linia de 100 ml, amestecuri fantastice precum Watermelon Ice, Apple Cranberry Ice, Mixed Fruit și multe altele!

Alege momentul oportun în care să interveniți. Ținta ta sigur îți va oferi multe! Poate să fie un discurs, o conferință, o cascadorie publicitară sau alte evenimente importante. Informează-te (de exemplu pe site-ul companiei, pe Facebook sau pe mass-media, generalizat sau specializat) și află când sunt aceste evenimente programate și unde. Poți să le spargi/distrugi petrecerea prin a apărea acolo cu un afiș sau mesajul principal al discursului poate fi modificat prin punerea de întrebări arzătoare. Dr Frost favorit din această gamă ultra-populară de lichid vapare, indiferent de poftă Dr Frost o va vindeca!

Dr Frost 50ml Eliquid este o marcă fantastică de vapori care prezintă un raport de concentrație de 70% VG (glicerină vegetală) și 30% PG mixt (propilen glicol) și arome alimentare de înaltă calitate. Un amestec perfect pentru vapare sub-ohm!

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuiceproduse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.


Dr Frost ShortfillsDr Frost Sare Nic E-Lichide

Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Eliquid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • DISPOZITIVE DISPOZITIVE POD
  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.