Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Kingston Chilly Willies Shortfills

Kingston Chilly Willies Shortfills

Marea Britanie a fabricat și dezvoltat, Kingston Chilly Willies Shortfill Gama este realizată cu o atenție și o atenție deosebită pentru a oferi o aromă fină și o experiență de vapori echilibrată, împreună cu o tărie de nicotină de 0 mg, aceasta vine într-un raport 70/30 VG / PG.

Dacă vă place să aveți un gust de fructe răcoritor și răcoritor, atunci poate că ați dori să vă uitați la Kingston Chilly Willies Shortfills s-ar putea să avem doar o nouă aromă preferată pentru un finisaj fructat rece. Ai o selecție delicioasă de slusharomele dvs. de a alege, va gustatorii dvs. va fi tachinat de coacăze negre? Poate că doriți un gust rece de citrice din Lămâie și tei selecţie? Dar cine nu se poate uita vreodată la căpşună aroma este absolut minunată!

Aceste lichide vape fantastice sunt disponibile în sticle atractive de 100 ml și oferă utilizatorului o experiență absolut fantastică atunci când este vapată. Acest brand trece testul gustativ Vapestreams cu brio.

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuiceproduse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.


Desert Kingston ShortfillsKingston Mentol Shortfillssifon Kingston ShortfillsKingston Zingberry ShortfillsDulciuri Kingston Shortfills

Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.