Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Kingston 50/50 Shortfills

Kingston 50/50 Shortfills

E-Lichid Kingston 50/50 Shortfill

Fabricat și dezvoltat în Marea Britanie, Kingston 50/50 shortfill gama este realizată cu o concentrație de 50/50 pentru a oferi profiluri de aromă fin echilibrate și experiență densă de vapori, împreună cu o tărie de nicotină de 0 mg.

Gama de arome oferite de Kingston 50/50 Shortfills este substanțial, dacă aveți o experiență răcoritoare răcoritoare, atunci ei îi pot oferi unul dintre cele zdrobite gheaţă or mentol amestecuri.

Dacă aveți un dinte mai dulce, atunci poate că ați dori să vă uitați la Brownies & Cream aroma sau fantasticul lor Blackjack Aromă. S-ar putea să avem o nouă aromă de desert de top aici!

E-Lichid Kingston 50/50 Shortfill este disponibil în sticle atractive de 100 ml și oferă utilizatorului o experiență absolut fantastică atunci când este vapată. Acest brand trece testul gustativ Vapestreams cu brio.

Această marcă fantastică are un raport de concentrație de 50% VG (glicerină vegetală) și 50% PG mixt (propilen glicol) și arome alimentare de înaltă calitate.

Vapestreams are o selecție largă de e-lichide vaporoase, e-lichide shortfills, sare de nicotină ejuiceproduse vape, click aici pentru a vedea restul gamelor noastre de produse.
Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.