Free UK delivery on all orders above £50
Caută
Filtre generice
Se potrivește exact numai
Căutați în titlu
Căutați în conținut
Căutați în extras

Înlocuire bobine Vape

Dacă doriți o nouă bobină de înlocuire vape, ați ajuns în locul potrivit vizitând Vapestreams

Bobinele sunt inima dispozitivului dvs. de țigară electronică și funcționează cu secțiunea bateriei dispozitivului dvs., deoarece acesta trimite un curent prin bobină care încălzește firul din care este făcut, apoi încălzește e-lichidul pe fitil în interiorul rezervorului dvs. care se transformă în vapori pe care îi puteți inhala. Practic, este doar un mini fierbător - este același principiu.

Avem unele dintre cele mai mari și mai bune bobine de pe piață de la SMOK peste la Freemax există o gamă largă de rezistențe și materiale pe care le puteți folosi. Dacă doriți ceva deosebit de durabil, atunci aruncați o privire Geekvape sau poate că sunteți după clasicele fiabile din Innokin or VooPoo. Avem o gamă imensă care așteaptă să fie descoperită.

Bobinele pot veni într-o serie de forme și forme. De asemenea, materialele pot varia în funcție de marcă sau design - acestea pot include oțel inoxidabil, sârmă kanthal, ceramică și titan. Fiecare dintre acestea vă poate afecta experiența vape cu aroma și vaporii produși.

Toate bobinele își specifică rezistența în ohmi. Bobinele standard variază de la 1.0 ohmi la 3.0 ohmi în general. Rezistența sub 1.0 ohmi este cunoscută sub numele de bobine sub-ohmi.

Aveți nevoie de un cap de bobină de schimb pentru dumneavoastră rezervor e-lichid? Aici la Vapestreams avem selecția perfectă a bobinelor pentru tine. Bobinele de înlocuire vă permit să înlocuiți capul bobinei din interiorul dvs. rezervor vape sau clearomiser făcându-l exact ca și cum ar fi fost nou.


Aspire Bobine de înlocuireBobine de înlocuire FreeMaxBobine de înlocuire Geek VapeBobine de înlocuire InnokinBobine de înlocuire a fumuluiBobine de înlocuire UWellBobine de înlocuire VaporessoBobine de înlocuire VooPoo

Atomizorul din unitatea dvs. este responsabil de încălzirea și vaporizarea e-lichidului dvs. - este punctul de lucru al configurației dvs. Mecanica este relativ simplă - o bobină de sârmă este înfășurată într-un anumit tip de material înfundat, iar lichidul electronic este absorbit de fitil. Când activați dispozitivul, bateria vă încălzește bobina și lichidul electronic este vaporizat. Cea mai mare variabilă în alegerea bobinei de înlocuire este rezistența, care vă permite să vă personalizați vapingul în funcție de preferințe. Ohmii inferiori înseamnă mai mult curent și o bobină mai caldă, ceea ce înseamnă vapori mai calzi și mai voluminoși. Dacă preferi un vapor mai rece, mergi cu o bobină de rezistență mai mare. Transportăm bobine de la Kangertech, SMOK, Aspire Bobine de înlocuire, Innokin, Vaporesso și multe altele.Referiți-vă la un prieten și amândoi primiți 5.00 £

Pentru fiecare prieten care se alătură Vapestreams vom adăuga puncte 500 în valoare de £ 5.00 în ambele conturi.

Invită un prieten

Recompenseaza-te

Comanda astăzi și vei câștiga Punctul de recompensă 1 pentru fiecare £ 1 tu cheltuiesti.


Creați un cont de magazin și primiți puncte 100 ca bonus de bun venit.

Magazin

Câștiga

Răscumpăra

Marea Britanie și Europa Cel mai mic Lichid Shortfill prețurilor Garantat
  • KIT DE VAPE


  • TANCURI DE VAPE


  • COLELE DE VAPE


  • ACCESORII DE VAPE
  • KIT DE VAPE POD


  • PODURI VAPE PREUMPLATE


  • PODURI DE VAPA RICOLABILE


  • Moneda oficială a acestui magazin este EURO. Prețurile sunt afișate in LEI pentru comfortul dumneavoastră. În pagina de plată pretul va fi convertit in EURO la cursul zilei.